Bas Bastiaans Feest & Themawinkel is een onderdeel www.stoffendorp.nl

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Bas bastiaans Feest & Themawinkel

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Bas bastiaans Feest & Themawinkel?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Bas bastiaans Feest & Themawinkel
Je bent hier:

Oktoberfest, Tiroler nieuw

Oktoberfestkleding voor dames is één van de specialiteiten van Bas Bastiaans Feest en Thema winkel. Wij hebben een groot assortiment tiroler kleding voor dames. Oktoberfest is natuurlijk een mooie kans om je te verkleden. Dat vindt elke vrouw toch leuk? Wij hebben alle tirolerkleding voor dames of heren op voorraad dus in de meeste gevallen heeft u het snel in huis. Natuurlijk hebben wij ook verkleedkleding voor een Foute Party, Dance feest, De Toppers of geeft u zelf een thema feest zoals Hawaii, Back to the 60's, 70's, 80's of 90's. Vele kostuums zijn leverbaar van maat 34 tot en met maat 46 of zelfs tot en met maat 56.

Natuurlijk kunt u de kleding ook passen voordat u deze aanschaft, bezoek dan onze ruime Feest en Themawinkel Bas Bastiaans in Ammerzoden voor persoonlijk advies, en u kunt gratis parkeren voor de deur.

Natuurlijk kunt u de kleding ook passen voordat u deze aanschaft, bezoek dan onze Feest en Thema winkel Bas Bastiaans voor persoonlijk advies, en natuurlijk gratis parkeren voor de deur. Vele kostuums zijn leverbaar van maat 34 tm maat 46 of 48.